18 Kasım 2015 Çarşamba

ACI BİBER SOSU ile...






Şimdi size bahsedeceğim konu, Annemin her yıl kışa hazırlık olarak yaptığı yüzlerce kavanoz turşu, acı/tatlı soslar ve reçeller arasından seçtiğim, "ACI/TATLI BİBER SOSU" kullanımına ilişkin bazı öneriler olacak.

Bu sosu hangi yemeklerle birlikte kullanabilirsiniz bundan bahsetmek istiyorum, çünkü inanılmaz derecede keyifli bir tat. Katıldığı her ortamı neşelendirerek yemeğe farklı bir boyut kazandırdığına inanıyorum ben.



ACI-TATLI BİBER SOSU Kullanabileceğiniz sayısız alanlardan birkaçı:
   

  •        Kısır Üstü süslemesinde çok başarılı bir tercih
  • ·         Patates salatasına eşlik edebilir
  • ·         Pilav ve makarnaların yanında kullanılabilir
  • ·         Kahvaltıda ekmek üstü (ben gibi acı bağımlısı iseniz gözünüzden yaş da gelse yersiniz...)
  •        Galetalar için bandırmalık
  • ·         Cips sosu niyetine
  • ·         Veee siz nasıl isterseniz öyle kullanabilirsiniz, zevkinize kalmış…

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder