23 Kasım 2015 Pazartesi

Ev Yoğurdu






Günaydınlar,

Evde yoğurt yapmak ayrı bir zevktir bence, süte mayayı çalar ve sıkı sıkı sarıp sarmaladığımız yoğurt adayının son durumunu, tutup tutmayacağını merakla bekleriz. Taş gibi bir yoğurt olması ümidiyle...
Her seferinde de ayrı kıvamda ve dokuda olur yoğurdumuz, mayasından kaynaklı olsa gerek.
Bu yüzdendir ki kullandığımız mayanın önemi büyüktür bu işte.





Köy mayasından hazırladığım bir yoğurt örneği vermek istedim size...

 SAYFAMI BEĞENMENİZİ ARZU EDİYORUM, Kİ BU YOLDA SİZLERLE DAHA FAZLA DEVAM EDELİM...
HER ŞEY PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR, BEN DE BURADA GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMAK İSTİYOR VE SİZDEN GÜZEL DÖNÜŞLER ALMAK İSTİYORUM.
BUNA DUYARLI OLACAĞINIZDAN EMİNİM.
TEŞEKKÜRLER.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder