26 Ocak 2016 Salı

TAVUK VE MANTAR SOTELİ BULGUR PİLAVI







Merhabalar Herkese,

Şimdi size, bir "Bulgur Pilavı" nın farklı lezzetlerle hazırlanarak nasıl unutulmaz bir hal aldığına örnek vermek istiyorum. Damağınıza yerleşecek olan bu lezzeti mutlaka deneyin, hazırlanmasında ve gerekli malzemelerde hiç bir kural olmadığı için emin olun çok keyifli yapımı...


Resimde gördüğünüz "SÜPER BULGUR PİLAVI" için Malzemeler:
(Ölçü tamamen size bağlı eldeki imkanları kullanabilirsiniz)

Bulgur
Su
Tereyağ
Tuz

Tavuk
Mantar
Patates
Soğan
Havuç

Dereotu
Maydanoz
Pul Biber
Karabiber






Hazırlanışı:
Ev hanımları ya da yemek yapmaktan hoşlanan kısacası mutfakta vakit geçiren herkes iyisini bilir elbet. Bu sebeple, tarifin yapılışı için açıklama yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Sadece verdiğim fikir için gerekeni söylemek isterim.
Tavuk ve mantarları ve pilavımızı tatlandırıcı diğer tüm sebzeleri tereyağ eşliğinde soteleme işlemi yapmamız gerekiyor. Hepsi bu, dahası bildiğiniz usul ile...
Görüntüsünden de anlaşıldığı gibi kokusu ayrı tadı ayrı şahane, tatmanızı isterim:)))






AFİYET OLSUN...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder